CLARK AKDENİZ BÖLGE BAYİSİ

04-02-2021 12:47
CLARK AKDENİZ BÖLGE BAYİSİ

 

 CLARK AKDENİZ BÖLGE SORUMLUSU KESKİNOVA

SERVİS - YEDEK PARÇA - SATIŞ


Yeşil teknoloji olarak bu sektöre giriş yaptılar ve 90 ülkede 450’den fazla bayi ile dünyanın öncüleri oldular. Evet bahsettiğimiz marka CLARK!! Dünyanın dört bir yanında özel endüstriyel servislerini Akdeniz Bölgesi olarak 2014’ından beri KESKİNOVA ile yollarına devam etmektedirler.

 DİZEL FORKLİFT GTS 20 / 25 / 30 /33 SERİSİ

(DİZEL FORKLİFT GTS 20 / 25 / 30 /33 SERİSİ)


CLARK 1917 kurulmuş ABD merkezli forklift üreticisidir. Şirketin üretim tesisleri Güney Kore'de bulunmaktadır.

1920 yılında TRUCLİFT olarak bilinen ilk hidrolik kaldırma mekanizmalı kamyonu üretmiştir. Yıllar boyunca yenilikçi teknolojisiyle forklift piyasasını yön vermiştir ve bir milyondan fazla forklift üretmiştir. Bu herkes tarafından forklift kamyon öncüsü olarak bilinir.

Dizel Forklift, LPG’li Forklift, AkülüForklift üç büyük ürün gruba sahip.

 (AKÜLÜ FORKLİFT GENEX SERİSİ GEX 40 / 45 / 50)

20 farklı forklit çeşitliliği ile piyasadaki en güçlü ve en kolay kullanım kolaylığı içerir.

Geliştirilmiş teknolojilerle donatılmış, operatör emniyet sistemi gibi güvenlik özellikleri dahil yenilikçi ürün geliştirmesiyle kalitesine değer katmıştır.

Dünyanın ilk forklift üreticisi olan CLARK, dünya çapındaki tüm forklift üretim tesisleri için uluslararası kabul görmüş kalite standardı ISO 9001 ile uyumludur. CLARK’ın süre gelen taahhüdü, sektörde 1 Numaralı Kalite sistemine sahip olmaktır.

CLARK Kore tesisi 2001 yılında ISO 14001 (Çevre Yönetim Sistemi) sertifikasını aldı. Bu, CLARKı her türlü çevresel kısıtlamaya hazırlıklı olmak için pazarda hakim bir konuma getiriyor.

  (Dizel Forklift S 20 / 25 / 30 / 35 Serisi )

CLARK, montaj tesisleri için son derece başarılı ve verimli "Yalın Üretim" sistemini benimsemiş ve Kore fabrikasının geçişini tamamlamıştır. "Yalın Üretim", üretim tesisi yönetimi ve kaynak kullanımının en verimli ve etkili yöntemini sağlamak için geliştirilmiştir. COPS (CLARK Optimize Edilmiş Üretim Sistemi) yalnızca üretim verimliliklerine değil, aynı zamanda ürün ve hizmet kalitesine de odaklanır.

KESKİNOVA, Akdeniz Bölge sorumlusu ve tüm Türkiye tedarik imkanı sunmaktayız. Uzman ekibimiz ile siz değerli misafirlerimize servis imkanı, stok dolu deposuyla en hızlı şekilde doğru parçayı ulaşmanıza sağlayacaktır.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.